Wonder Travel & Tour

"wonder is the beginning of wisdom"
-Sokrates

Räätälöidyt omatoimimatkat

Voit tilata räätälöidyn matkan juuri sinun tarpeisiisi. Vaikka kohde olisi vielä etsinnässä, löydämme varmasti juuri sopivan yhdessä! Voit tilata pelkän reittisuunnitelman, vierailukohteet tai kokonaisvaltaisen matkan lentoineen ja majoituksineen.

 

Viinimatkat ovat erikoisalaani, mutta kohteita on paljon viinimatkailun ulkopuoleltakin. Kaipaatpa sitten seikkailua, kulttuuria, uusia kokemuksia taí kevyempää akkujen latausta ympäristössä, jossa arjen murheet unohtuvat huomaamatta Wonder Travel & Tour on oikea valinta.

 

Murcian viinialue Espanjassa

 

Murcia on yksi Espanjan pienimpiä viinialueita ja pitää sisällään DO Jumilla, DO Yecla ja DO Bullasin ala-alueet. Alueen viinit ovat viime vuosina nostaneet päätään myös kansainvälisillä markkinoilla, ja syystä. Murcia on koti Monastrell lajikkeelle jonka syvimpään olemukseen pääset matkallasi sukeltamaan. Todellinen tuhdin, hedelmäisen punaviininystävän paratiisi.

 

 

 

 

 

Kreikan saaristoa ja Peloponnesos

 

Kreikka on vienyt monen matkustajan sydämen jo ensi kosketuksella. Maa tarjoaa lukuisia toinen toistaan kauniimpia saaria tutkittavaksi sekä mielenkiintoisia kohteita sisämaassa. Seikkailuhenkinen matkailija ehtiikin tutustua useampaan alueeseen lyhyelläkin matkalla. Välimerellinen, mutta ainutlaatuinen gastronomia takaa herkutteluhetkiä ja paikallislajikkeista valmistetut viinit saavat janoamaan lisää!

 

Paratiisimainen Sansibar, Tansania

 

Yksi Intian valtameren helmistä, Sansibar. Saaristo, joka koostuu lukuisista saarista, pääsaarina Unguja (Sansibar) ja Pemba. Sansibar tarjoaa yllättävästi paljon muutakin kuin täydelliset puitteet rentoutumiseen. Stone Townin kapeat kujat kutsuvat tutkimaan paikallista elämää korallikivitalojen lomassa.

 

Päiväretkiä ja opastuksia on tarjolla moneen lähtöön ja voit jopa viettää päivän safarilla manner-Tansaniassa.